İSTANBUL / PENDİK - Mahir İz İlkokulu

Nis

Ailece Kitap Okuyoruz Kitap Okuma Yarışmasına aşağıdaki link üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Nis

Bu yıl okulumuzdan mezun olacak 4.sınıf öğrencilerimiz ve kıymetli velilerimizle okul bahçemizde iftar programı yaptık. Katılım sağlayan tüm öğretmen,öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Tem

MAHİR KALEMLER - 2 ÇIKTI

Okulumuzda yürüttüğümüz ‘Çocuk Yazarlar’ projesi kapsamında öğrencilerimizin yazdığı şiir ve öykülerden oluşan Mahir Kalemler-2’yi yayınlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kitabımızı okulumuzun öğrencilerinin tamamına ulaştırdık. Çocuk yazarlarımız kitaplarını imzaladılar. Çocuk yazarlarımızın artık Kültür Bakanlığında kayıtlı bir eseri var.

Bu kitabın öğrencilerimize ilham olmasını ve gelecekte Mahir Yazar olma yolunda bir adım olmasını temenni ediyoruz.

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Aytekin Yılmaz'ı ziyaret ederek "Mahir Kalemler - 2" kitabımızı takdim ederek İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Tem

Mezun olan 4. sınıf öğrencilerimizin okulumuzdaki son karne hayecanına ortak olduk.

Eğitim hayatlarında öğrencilerimize başarılar dileriz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

"CANIM ARKADAŞIM"

Okulumuz öğrencileri "Canım Arkadaşım" kampanyasıyla deprem bölgesindeki çöcuklar için mektup yazıp; kitap, oyuncak ve atıştırmalıklardan oluşan hediye kutularını özenle hazırladı.

Pendik Belediyemiz ve Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesiyle yürütülen bu anlamlı projeye destek olan öğrenci, öğretmen, veli ve idareci tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Şbt

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Karne Töreninde okulumuzu ziyaret eden Pendik Kaymakamımız Sn. Dr. Hülya Kaya, Belediye Başkanımız Sn. Ahmet Cin, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Aytekin Yılmaz ve Şeyhli Mahalle Muhtarımız Şemsettin DAĞCAN'a çok teşekkür ederiz.Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Şbt

1. Sınıf Öğrencilerimiz artık hem okuyor hem de yazıyor. Gayretlerinden ötürü öğrencilerimizi ve büyük emeklerinden dolayı öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Öğrencilerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileriz.

Şbt

Cumhuriyetimizin 99. Yılı Kutlu Olsun!

Şbt

Aramızdan ayrılışının 84. yıldönümünde  Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Okul Tanıtım Filmi

Şbt

'Beslenme Dostu Okul Projesi' kapsamında her hafta sağlıklı beslenme takvimine göre bir meyve ile ilgili öğrencilere videolar izletilmekte, etkinlikler yapılmakta ve öğrencimizin beslenme çantasında haftanın meyvesi bulunmaktadır.